Volkswagen na Zagreb Auto Show 2016


Volkswagen s ponosom prezentira svoj izložbeni prostor koji je ujedno i najveći prostor koji jedna marka zauzima na ovogodišnjem Auto Show. Na ukupno 1100 m2 predstavio je najširu gamu modela jedne auto marke uopće. Sveukupno 24 Volkswagen modela, od čega 21 model iz programa osobnih vozila te 4 modela iz programa lakih gospodarskih vozila. Predstavio je i zasebni izložbeni prostor VW oldtimer vozila koji ujedno simbolizira Volkswagenov program Classic Parts, tj. specijalizirani program originalnih dijelova za sve generacije modela Volkswagena ikada proizvedenih.Ispred paviljona izloženi su i prerađeni modeli VW gospodarskog programa između ostalih Transporter hitna pomoć, Crafter kiper, Crafter hladnjača. U načinu komunikacije Volkswagen uvijek prati najnovije trendove, pa je tako Volkswagenov sajamski prostor ove godine prepun zanimljivih inovativnih i zabavnih cornera.

Ove godine Volkswagen se prezentira u novom ruhu, koji ujedno prati i redizajn u svim auto salonima, kako u Europi tako i u Hrvatskoj. Izložbeni prostor marke svojim impozantnim, ali ujedno i minimalističkim izgledom izložbenog prostora svojom bjelinom stavlja izložene modele u prvi plan, ne skrećući pogled na nepotrebne arhitektonske elemente. Do kraja lipnja svi auto saloni marke Volkswagen bit će prezentirani u novom ruhu koje se javnosti predstavlja upravo na Auto Show.

Volkswagen nije samo Das Auto - Volkswagen su ljudi, svi Volkswagen vozači, njihove želje i potrebe. 

Na zagrebačkom Auto Show novi Tiguan doživljava svoju svjetsku vicepremijeru, i to odmah nakon ženevskog auto salona. Ovim putem treba istaknuti atraktivnu početnu cijenu ovog poželjnog SUV modela koja iznosi 182.400 kn.

Na sajmu je izložen i višestruki pobjednik u WRC-u, model Polo WRC.

Volkswagen je već petu godina zaredom lider na hrvatskom tržištu s prosječnim tržišnim udjelom od 16%, što je daleko iznad europskog prosjeka. Cilj 2016. godine za marku Volkswagen obrana je liderske pozicije i naravno daljnje poboljšanje tržišno vodećih standarda kod zadovoljstva kupaca u svim segmentima.

Cjelodnevno će se na cijelom izložbenom prostoru nuditi pregršt zanimljivih događanja i nagradnih igara. Vrijedne hostese nose modni potpis Martine Felje. Nakon razgledanja i zabave na VW štandu posjetitelji će moći posjetiti Bistro Living room by Hemingway.