Novi Renault Koleos SUV predstavljen je na ovogodišnjem automoto sajmu, Peking 2016

Peking Auto-Motor Show 2016., održava se od 25. travnja do 4. svibnja 2016. To je jedan od najvećih i najvažnijih sajmova Kine. Kinesko tržište meka je svih svjetskih auto brendova pa tako i Renaulta koji je za predstavljanje svog novog modela D segmenta izabrao baš Kinu. S postojećim modelom automobil dijeli samo ime dok je sve ostalo posve novo.



Renault predstavlja novi KOLEOS, SUV D-segmenta kojim će zaokružiti paletu svojih luksuznijih modela. Novi model ima važnu ulogu u Renaultovoj tržišnoj ofenzivi koja je predstavljanjem 10 novih modela diljem svijeta zabilježila rekordnu godinu.

Novi Koleos dizajniran je i konstruiran kako bi privukao kupce iz cijelog svijeta i dao novi zamah Renaultovu međunarodnom rastu, među ostalim i u Kini, gdje je Renault početkom ove godine otvorio tvornicu u Wuhanu. Predsjednik i glavni direktor Renaulta, Carlos Ghosn predstavit će novi Koleos na Pekinškom salonu automobila 25. travnja 2016.

Novi Renault Koleos spoj je terenskih sposobnosti i udobnosti SUV-a s dinamičnim francuskim dizajnom. Krase ga brojni robusni elementi SUV-a u kombinaciji s uglađenošću i opremom karakterističnom za velike limuzine.

Ima snažan stav kojim se razlikuje od konkurentskih SUV-ova iz D-segmenta i uglađenu udobnu unutrašnjost koja putnicima nudi rekordnu količinu prostora. Također spaja terenske sposobnosti s udobnim ovjesom i dinamičnim i stabilnim voznim osobinama.