Druga sezona Adria Drift Serije započet će s "RD1­ KICK OFF-om", Zagreb 2016

24. travnja 2016., možemo očekivati žestoke borbe driftera iz Slovenije, Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Austrije i Italije. Utrka će biti održana na dobro poznatoj lokaciji, Oryx Centra na Jakuševcu, Zagreb.




Konfiguracija staze same utrke osigurat će cijeli niz napetih momenata i tijesnih twin borbi. Kad govorimo o borbama, moramo spomenuti prošlogodišnjeg osvajača serije Uroša Berdajsa, i treće plasiranog Daria Folera. Među glavnim konkurentima očekujemo i Austrijskog driftera Kauderera. Preostali dio konkurenata predvodi Igor Tabak, Jure Poljak s Nissan Silviom, Goran Šorak te Karlo Pavičić. Uvijek ostaje prostora da netko od slabije plasiranih iz prošle sezone zablista dobrom vožnjom i pomuti planove ostalima na prvoj itekako bitnoj utrci.

Podsjetimo se imena Adria drift serije u prošloj sezoni: Joe Hountondji, Anastasios Charkas, Elias Hountondji, Dominik La Roche i mnogi drugi.

Ne smijemo zaboraviti manju verziju drifta: RC Drift. Drift majstori radio-upravljanih vozila u mjerilu 1:10 natjecat će se na svojoj umanjenoj stazi  a njihovo će umijeće oduševiti publiku. Kao važan dio cjelokupnoga eventa, bit će i interesantna izložba uređenih tuniranih vozila pod imenom Show'n'Shine. 

Sjajno polirane ljepotane u čije je uređenje uloženo više sredstava za poliranje nego stoji samo vozilo, natjecati će se u nekoliko kategorija. U ovome dijelu natjecanja i lijepe hostese doprinijeti će dobroj atmosferi.

Posjetitelji željni adrenalina imati će priliku voziti se s jednim od najvećih majstora drift-vožnje u ovome dijelu Europe, Lukom Markom Grošeljem u Drift Taxiju.