18. Izdanje nautičkog sajma Croatia Boat Show 2016., održati će se od 13. do 17. travnja u Splitu


Današnjom press konferencijom najavilo je održavanje 18. Izdanja nautičkog sajma Croatia Boat Show. Press konferenciji nazočili su g. Vicenco Blagaić, prvi čovjek sajma, pronačelnica odjela za gospodarstvo, turizam i međunarodne i europske fondove gđa Ela Žižić, direktor sajma g. Robert Šormaz kao i veliki broj medija.



Konferenciju je otvorio g. Blagaić zahvaljujući se na velikom odazivu, te najavljujući sajam koji ove godine znakovito slavi  svoju „punoljetnost“, i napominjući kako će ovaj sajam biti pretkazatelj ne samo nautičke sezone, već i oporavka nautičke industrije. Sajam će ove godine biti nešto veći od protekle, govoreći u prilog činjenicama kako se nautičko tržište polako ali sigurno budi, najavljujući neke svjetlije dane.


Gđa Žižić je istaknula kako je Croatia Boat Show brand koji je prepoznat i u svijetu te da samim sajmom ujedno i započinje turistička i nautička sezona u Splitu.

G. Robert Šormaz najavio je zanimljivo izdanje nautičkog sajma na kojem će se predstaviti stotinjak plovila, najavivši veliki povratak grupacije Azimut Benetti, te svjetske premijere plovila koji će se predstaviti posjetiteljima sajma. Osim plovila i opreme, sajmu se odazvao i nemali broj auto kuća čiji će najnoviji modeli vozila stati uz bok jednako atraktivnim plovilima, među njima ističemo hrvatske proizvođače električnih automobila, firmu DOK-ING.

Pod generalnim pokroviteljstvom City Centra One Split, ove godine kao novitet organizatori ističu pretprodaju ulaznica u navedenom trgovačkom centru, te najavljuju brojna druženja tijekom samog sajma uključujući službeni party sajma u klubu Kameleon, party sponzora Wettpunkt automat kluba i afterwork party koji će se održati u sklopu samog sajma a na kojem će se prezentirati i šampanjac Mumm, Amber pivo i Red Bull.

Do otvaranja sajma još je 5 dana, sajam traje od 13.04.2016. - 17.04.2016. u gradu pod Marjanom Splitu.