Novo posebno izdanje SEAT Alhambre 20th anniversary


Najprostranije vozilo SEAT linije modela posebnim izdanjem slavi svoju godišnjicu. Prva generacija SEAT Alhambre predstavljena je prije 20 godina i ubrzo je postala uspješan model za obitelj, hobije i slobodno vrijeme, kao i za poslovne i flotne kupce. 



Dinamični MPV za aktivne ljude među svoje prednosti danas ubraja maksimalnu varijabilnost, najmodernije tehnologije i sustave potpore za vozača, snažne i ekonomične motore te univerzalne mogućnosti povezivanja. K tome je kvalitetan i usklađen kao odličan omjer vrijednosti dobivenog i uloženog.

Novo posebno izdanje SEAT Alhambre 20th anniversary objedinjuje jedinstvene značajke s opsežnim paketom modernih tehnologija. Varijanta se odmah ističe svojim 17'' lakometalnim naplatcima u sjajnoj crnoj boji koji nadopunjuju ksenonska glavna svjetla, zatamnjeno stražnje i bočna stakla te veliki panoramski stakleni pomični krov. 

Unutrašnjost je definirana istaknutim, tamnim Alcantara presvlakama s ukrasnim šavom u boji kukuruzne svile. Oni koji se nađu na prednjim sjedalima izdanja Alhambra 20th anniversary iskusit će sve prednosti sportskih sjedala s masažnom funkcijom.





Paket tehnologija jednako je opsežan

Sustav za ulazak bez ključa otvara vrata u jedno od najinovativnijih vozila u ovom segmentu a čak je i poklopcem prtljažnika moguće rukovati bez upotrebe ruku, samo pokretom noge. Poput poklopca prtljažnika i dvoja klizna vrata otvaraju se i zatvaraju električno. 

Opsežan paket sustava sigurnosti i potpore za vozača uključuje sustav upozorenja o napuštanju voznog traka Lane Assist, sustav prepoznavanja mrtvog kuta, sustav prepoznavanja prometnih znakova i Light Assist. U vozilu je također ugrađen SEAT navigacijski sustav s izbornom tehnologijom povezivanja smartphoneova Full Link za dobru povezivost.