Renaulta Megane Grandtour 2016. premijerno će biti predstavljen na skorašnjem Ženevskom salonu automobila

Svjetska premijera novog Renaulta Mégane Grandtour – u izvedbi Mégane Grandtour GT – održat će se na Međunarodnom salonu automobila u Ženevi početkom ožujka 2016.



Renault će na ovogodišnjem međunarodnom salonu automobila u Ženevi javnosti predstaviti posve novi Mégane Grandtour u izvedbi GT. Novi karavan temelji se na novoj generaciji modela Mégane i odlikuje se profinjenošću i dinamičnošću. Unutrašnjost se može intuitivno prilagoditi i nudi čitav niz načina organizacije prtljažnika koji se odlikuje najvećom uporabnom duljinom u segmentu.

Dizajn novog Méganea Grandtour spaja dinamičnost i profinjenost istaknutu kromiranim obrubima bočnih prozora i C-stupa. Liniju krova ističu anodizirani krovni nosači matirane površine (u izvedbi GT tamne metalizirane boje). 

Nizak profil i široki tragovi kotača ostavljaju dojam automobila čvrsto prilijepljenog za cestu. Novi Mégane Grandtour sprijeda krasi prepoznatljiv svjetlosni potpis u obliku slova C.

Novi Mégane Grandtour GT razvili su inženjeri odjela Renault Sport; prednji odbojnik ističe njegov sportski karakter, masku krasi mreža s uzorkom pčelinjeg saća, a široki donji usisnik zraka s obje strane uokviruju dodatni otvori za zrak. Straga ga krase kromirana ispušna cijev i profilirani difuzor koji dodatno naglašavaju njegov dinamičan karakter.


Prvi je to karavan segmenta C opremljen tehnologijom 4CONTROL. Sustav 4CONTROL posebno ugođen za novi Mégane Grandtour donosi vrhunska dinamična svojstva i precizno upravljanje na zavojitim cestama, čime jamči pravi užitak u vožnji. Zahvaljujući sustavu 4CONTROL novi Mégane Grandtour GT iznimno je okretan i u gradskoj vožnji.





Renault Megane 2016 premiere will be presented at the upcoming Geneva Motor Show...