Poznat dobitnik automobila Tesla S iz Konzumove nagradne igre

Zagrepčanin Krešimir Kovač, ponosni je vlasnik najmodernije električne limuzine na svijetu, automobila TESLA S, vrijedne 735 tisuća kuna. Njegovo ime izvučeno je iz kutije u kojoj je bilo više od 250 tisuća kupona kupaca najmodernijeg Super Konzuma u regiji,  u nagradnoj igri Super Konzuma Radnička „Ispuni snove i odvezi Teslu“.



Najveći hrvatski genij Nikola Tesla, u interpretaciji glumca Svena Jakira,  došao je nakratko iz prošlosti kako bi uljepšao budućnost sudionicima u nagradnoj igri  i donio sreću Krešimiru, koji je postao dio malobrojnih sretnika u Hrvatskoj koji voze ovaj zaista jedinstven i revolucionaran električni automobil i ne moraju brinuti o cijenama goriva na benzinskim postajama. 






Ovom prilikom izvučeni su i sretni dobitnici električnih bicikala Ducati FreeDuck2. Idealna alternativa javnom prijevozu u nepodnošljivim gradskim gužvama sigurno će koristiti  Teo Bekavc i Anja Gospodnetić iz Zagreba te Anježi Pocrnić iz Mravinaca. 






U nagradnoj igri „Ispuni snove i odvezi Teslu“ mogli su sudjelovati kupci novog Super Konzuma Radnička, za svakih potrošenih 100 kuna u periodu od 18. prosinca 2015. do 31. siječnja 2016. godine. 





Nagradna igra „Ispuni snove i odvezi Teslu“ s bogatim nagradnim fondom,  još je jedna u nizu velikih nagradnih igara koje Konzum kontinuirano priređuje za svoje kupce kako bi nagradio njihovu vjernost. 









Known Konzum winner electric Tesla S sedan, worth 735 thousand kuna...